Pentru ca ieri, la intalnirea bloggerilor am discutat si ca ar fi dragut sa facem ceva care sa implice miscare, m-am gandit sa incepem ! Si cum sa incepem, daca nu cu ceva distractiv si amuzant : dans in pasi de Zumba 🙂 ( da, acesta va fi un prim eveniment, vom continua si cu alte programe ) .
Asadar, daca vrei sa participi la prima provocare la miscare pentru bloggeri, detaliile suna cam asa :
Cand ?
Pe 30.08.2015 ( duminica), ora 17:00 ,  locatie : pe plaja in Mamaia
Ce vom face ? 
 Eu va voi preda o coregrafie simpla de Zumba, o vom invata, o vom repeta si vom face un videoclip cu bloggerii, evident dansand in sincron pe melodia pe care o voi alege 🙂
Cine poate participa ?  
Oricine – blogger sa fie 🙂 Ar fi minunat sa incerce si baietii , pentru ca antrenamentul de Zumba NU este doar pentru doamne si domnisoare, este pentru toata lumea. Creatorul acestui program este un barbat 🙂 Promit ca urmatoarea provocare la miscare nu va implica dans 😉
Trebuie sa stii sa dansezi ?  

 

Nu ! Altfel unde mai e distractia ? :))
Serios vorbind, nu conteaza daca stii sau nu sa dansezi, sau ce varsta / nr. de kg ai, totul este foarte simplu , important e sa vrei si sa intelegi ca scopul acestei intalniri este distractia ( miscare vom face fara sa vrem 🙂 )
Ce trebuie sa stii ? 
Ca este important sa te imbraci si sa te incalti cat mai lejer, de preferat : pantalon sport lejer + tricou + adidasi = Zumba love :))
Ca nu conteaza cum te misti sau daca iti ies miscarile si ca cel mai important este sa te distrezi 🙂
Daca te-am convins sa incerci , start inscrieri prin comentariu pe blog, pe facebook sau la telefon.

S-ar putea să-ți placă și:  Hai la joacă, la Mafia Paintball ! Eu polițista, voi mafioții !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *