In cadrul intalnirii bloggerilor de saptamana trecuta, baietii de la ctblogs.ro ne povesteau ca au “testat” 2 Escape Rooms din Constanta, despre care eu una doar auzisem. Cum si fetele si-au dorit,  ne-am facut  si noi un grup si am fost azi de dimineata sa testam una din ele, camera “Da Vinci”de la www.theescapers.ro

Locatia este foarte usor de gasit : Constanța, str. Aristide Karatzali, nr. 9

Distanțe (pe jos):

Față în față cu Teatrul de păpuși Elpis.
La 1 minut de hotel Ibis.
La 3 minute de Piața Ovidiu.
La 5 minute de Portul Tomis.
La 10 minute de Cazino.

Transport public :

-Stația de autobuz “Centru”, liniile: 2-43, 5-40, 40C, 43C, 43M (Mergeți către Piața Ovidiu pe strada Mircea cel Bătrân și prima stradă la stânga este strada Aristide Karatzali)

Fetele din gasca de azi au si ele blog :
MariaAdinaCamiRaluca
Eu si Maria am mai incercat o experienta de acest gen, in luna mai , la Escape Room Constanta si pentru ca ne-a placut, am fost nerabdatoare sa vedem ce ne asteapta 🙂
Am primit cateva instructiuni inainte de a intra in camera, iar dupa ce ni s-a prezentat scenariul , usa s-a incuiat si a trebuit sa ne punem mintea la contributie si sa gasim cheia folosindu-ne de indiciile pe care le gaseam pe parcurs in camera.
Aici este cheia , dupa 56 de minute de munca in echipa 🙂

Trebuie sa fii foarte atent la detalii si sa iei in calcul orice idee iti vine tie sau colegilor. Orice lucru aparent banal, te poate ajuta la gasirea de noi indicii.

Daca la prima experienta de acest gen nu stiam exact la ce sa ma astept, vedeam cu greu orice detaliu si lucrurile au mers cu multe indicii ajutatoare, azi lucrurile au mers mai bine.

 

Am fost si o echipa mai numeroasa, ce-i drept. Numele echipei l-am ales eu si tare mandra sunt de el : Bloggirls 🙂 Am avut o ora la dispozitie pentru a evada din camera, dar noi nu ne-am stresat din cauza timpului care se scurgea, noi am vrut sa ne batem capul sa gasim si sa folosim indiciile fara prea mult ajutor. Si am reusit ! IIeeeii ! Ce sa mai , avem echipaaa…avem valoareeee ! :)) Timpul nostru de evadare a fost de 56 de minute, dar tinand cont ca  suntem incepatoare intr-ale Escape Room-ului, eu zic ca este destul de bine. La cat de relaxate am fost, e bine ca nu am depasit o ora, ca venea Da Vinci si ne gasea la el acasa :))

 

Sincer nici nu stiu cand a zburat timpul, incep sa indragesc din ce in ce mai mult acest timp de : “sport pentru minte “, cum ii spun eu.
A fost distractiv ! Este cu siguranta un mod perfect de petrecere a timpului liber.
Vi-l recomand si voua !
Eu deja am lista pentru urmatoarele experiente de acest gen :

Escape Room Constanta – cu camera colorata ( am fost )

 

DoorsEscape  – cu vasul fantoma

 

QuestMission – cu C.S.I si M.I. Agent dublu

 

RoomScape – Misterul din Orient Express si Dr. Robinson

 

Trap

 

Break the Code Escape Room – cu camera abstracta

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *