Echipa de voluntari de la “Plantam fapte bune in Romania”, a demarat o actiune admirabila pentru a contribui activ la cresterea suprafetei impadurite si la protejarea padurilor din tara noastra.
Proiectul lor presupune plantarea 1.000.000 de copacei simultan.
Pentru asta e nevoie de voluntari si vad in asta o ocazie minunata sa ne implicam activ , sa facem sport in mod gratuit ( plantarea unui copac implica si un pic de activitate fizica) , sa socializam cu alti voluntari si sa avem si noi o contributie cat de mica la cresterea suprafetei impadurite de la noi.
Se cauta :
– cate un coordonator de judet
– 4 coordonatori regionali
–  câte un coordonator de voluntari pe județ
–  șefi de parcele în ziua de plantare
–   3 fundraiseri din Bucureși
–  2 comunicatori din București
– 1 administrator de platformă online
Ce trebuie sa faci ? Pana pe 27 august trebuie sa trimiti cv-ul tau si o scurta motivatie , pe adresa : voluntar@plantamfaptebune.ro

Pe 24 octombrie va avea loc cea mai mare actiune de impadurire din tara noastra : 30 de judete vor impaduri simultan 1.000.000 de copacei pe terenuri cu probleme din afara localitatilor.
Ulterior se vor derula si actiuni de ingrijire a copacilor plantati.
Eu aleg sa ma implic, m-as bucura sincer sa fim cat mai multi .
Va voi tine la curent si voi mai posta despre aceasta actiune si cu cateva zile inainte de plantare, pentru a va reaminti de aceasta actiune.
“Acest demers este inițiat de Asociația EcoAssist din București, alături de 5 organizații non-guvernamentale de protecția mediului din România și are drept Partener Instituțional Principal Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor care prin intermediul R.N.P. – ROMSILVA va furniza gratuit puieții și asistența de specialitate pe plantațiile pe care voluntarii se vor implica. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *