Am revenit pe blog cu vesti cat se poate de bune. Pe 1 august intre orele 9 – 21 in Piateta Perla din Mamaia va avea loc cea mai mare ora de sport. Vestea si mai buna este ca participarea este gratuita si ca vei avea ocazia sa experimentezi gratuit foooarte multe programe de aerobic , de exemplu  Kangoo Jumps , Zumba Fitness,  Step, Rebound, TRX, Cycling,etc.
Daca pana acum nu te-ai apucat de sport pentru ca nu stiai ce ti se potriveste, acum ai ocazia sa incerci gratuit si nu oricum, ci cu instructori si cursanti din toata tara.
Daca pur si simplu iubesti anumite programe, in scurt timp vom anunta si programul concret pentru a iti alege sa faci miscare cu programele tale preferate.
Pentru participarea la clasa de Kangoo Jumps va fi necesar fie sa vii cu ghetele personale, fie sa iei legatura cu un instructor de Kangoo Jumps pentru eveniment, fie vei putea lua direct de la eveniment pe baza de buletin. Este foarte important sa ai cu tine soseste lungi de bumbac.
Pana la eveniment voi mai posta detalii, insa un lucru este clar ..este un eveniment la care trebuie sa participi, pentru ca miscarea este sanatate !
Din experienta de anul trecut vreau sa va spun ca merita incercat si ca sa fiu mai convingatoare o sa va arat doar o poza cu gasca de la Kangoo Jumps de anul trecut. A fost demential ! Si anul asta va fi cu siguranta si mai tare !

Toate detaliile le gasiti aici https://www.facebook.com/miscareafacebine
Pagina oficiala a evenimentului este aici https://www.facebook.com/events/855357561218377/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *