Am gasit acum 2 ani de zile articolul de mai jos si mi-am adus aminte ca i-am salvat continutul si  daca tot am unde sa il postez, m-am gandit sa il impartasesc cu voi.

“În ziua de azi, cancerul este una din principalele probleme de sanatate ale omenirii. De aceea, este bine de stiut ca exista multe cai de prevenire si vindecare a acestei boli. Doctorul Leonard Coldwell explica cele mai recente metode si tratamente care ajuta la prevenirea, tratarea si vindecarea cancerului. Iata ce spune el în interviul difuzat în data de 18 ianuarie, 2013.

Reporter: Domnule dr. Coldwell, am vazut în câteva dintre înregistrarile dv video, unde spuneti ca boala cancer se poate vindeca si între 2 si 16 saptamâni.

Dr. Leonard Coldwell: Din experienta mea, orice cancer se poate vindeca între 2 si 16 saptamâni. Dar la fel de adevarat este si faptul ca orice doctor cu o experienta de peste 20 de ani, stie ca aceasta boala se poate vindeca si instantaneu, fenomen cunoscut ca vindecare spontana. Exista chiar si o carte scrisa de un autor pe care nu-l agreez, care prezinta mai multe cazuri de vindecare spontana. Aceasta înseamna ca este posibil, iar noi doar trebuie sa gasim o cale sa accesam acest lucru. De asemenea, vindecari se întâmpla si în asa zisele locatii sfinte, gen Lourdes, dar nu este neaparat din cauza locului ci a asteptarilor si convingerilor pacientilor.

În momentul în care scapi de starea acida (acidoza) si toxicitate interna, în momentul în care corpul devine alcalin si îmbogatit în oxigen prin adoptarea unei diete crude vegale si a sucurilor verzi bogate în clorofila, bogate în calciul bun si minerale, deci în momentul în care corpul tau ajunge la alcalinitate, atunci cancerul este stopat. Poate dura câteva zile sau câteva saptamâni, dar acesta va fi oprit. Aduci corpul la un pH vindecator, pH-ul sângelui sanatos trebuie sa fie usor alcalin, la valoarea de 7,36 dar în faza de vindecare, el trebuie sa fie mai alcalin, în jur de 7,5. Dr. Martin din Germania, foloseste o metoda de oxigenare a sângelui, unde se scoate tot sângele din corp (este negru) se oxigeneaza (devine roz) si dupa 12 astfel de sedinte ai un sânge ca de nou nascut, iar lipsa oxigenului este usor eliminata. Este ca si cum ar fi un dopaj, dar legal.

Unii medici din Europa folosesc injectii (intravenoase) cu Vitamina C. În jur de 100cc (100 ml) de trei ori pe saptamâna, iar în unele cazuri mai des. Si din experienta mea, cancerul sau tumorile au disparut chiar si în doua zile. Vitamina C este un puternic vindecator si ajuta  în majoritatea afectiunilor inimii, dar din pacate, vitamina C va începe sa fie un remediu dat numai pe reteta si de forma sintetica, la fel ca si vitamina E. Vitamina E, foarte usor si eficient rezolva toate problemele legate de tensiune arteriala; dar s-au facut studii cu Vitamina E de forma sintetica, iar concluziile au fost ca nu este eficienta. Bineînteles, forma sintetica nu este eficienta, ci doar cea naturala.

S-ar putea să-ți placă și:  E așa ușor să aduci bucurie !

Daca natura creeaza o problema, natura creeaza si solutia. Daca ceva nu a existat acum 100 de ani, înseamna ca nu ai nevoie de ea astazi (referitor la medicamente si remedii de sinteza). Când doresti sa ajuti pe cineva si sa-l informezi mai bine cum îsi poate elimina cancerul foarte repede, i-as recomanda în primul rând sa treaca instantaneu la o dieta vegano – crudivora. Sunt carti, sunt deja bucatari care te pot învata despre acest gen de hrana, sunt materiale video despre acest subiect. De asemenea, daca nu exista afectiuni ale rinichilor, as recomanda sa se bea aproape 4 litri de apa pe zi, la care se adauga jumatate de lingurita de sare de mare. Avem nevoie de sare pentru orice fel de functii ale corpului. Avem nevoie de electricitate, iar aceasta electricitate poate fi produsa într-un mediu cu suficienta sare. Deci daca ai lipsa sau carenta de sare, ai si o problema de tensiune.

Reporter: Vedeti dar recomandarea este sa nu prea consumi sare, în special daca ai probleme de tensiune.

Dr. Lenard Coldwell: Ok, este de fapt exact invers. Problema este ca ei fac referire la sarea de masa care, de cele mai multe ori are urmatoarea compozitie: 1/3 sticla, 1/3 nisip si 1/3 sare. Deci sticla sau nisipul, zgârie arterele si vasele de sânge si acestea încep sa sângereze, iar în aceste cazuri, colesterolul merge acolo si începe sa repare problemele ca sa opreasca sângerarea interna, pâna la deces. Acum, deodata, colesterolul este cauza tensiunii pentru ca subtiaza vasele sanguine în încercarea de a acoperi diversele zgârieturi din vasele sanguine. Si acest lucru este absurd. Nu se moare din prea mult colesterol, ci din prea putin. Sunt multi oameni cu colesterol 600 si sunt foarte sanatosi si fara nicio problema de sanatate. Oricine din sectia de arsuri grave stie ca persoanelor cu arsuri li se da în fiecare zi sa manânce între 20 si 25 de oua fierte tari. Pentru ca ei stiu ca numai colesterolul poate reconstrui si genera celule foarte sanatoase într-un timp foarte scurt. 80% din celule sunt compuse din colesterol. Deci de unde pot veni noi celule sanatoase daca nu exista suficient colesterol? Fiecare va trebui sa aibe nivelul de colesterol macar la 250. si apoi ti se spune LDL si HDL sunt colesterol rau si bun. Nici macar nu este colesterol, ci este o proteina care transporta colesterolul.dr3 Dr. Leonard Coldwell: cancerul poate fi vindecat în câteva saptamâni

Deci daca te uiti la ceea ce stiu medicii si ceea ce nu stiu…. Dr. Gary Niles Si multe alte persoane au spus ca medicii si cei din profesia medicala au cea mai scazuta medie de viata, care este în jur de 56 de ani, au cea mai ridicata rata la abuzul de alcool si de droguri, cea mai ridicata rata a suicidului, numai a psihiatrilor este mai ridicata. Deci, din pacate, noi mergem la acesti oameni sa-i întrebam cum sa avem o viata sanatoasa, fericita si longeviva. Cred ca trebuie sa ne revizuim modul de gândire.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *