Cum este la Kangoo Jumps in aer liber in Constanta, v-am povestit saptamana trecuta , asa ca azi va povestesc cum a fost la antrenamentul de Kangoo Jumps in aer liber pe care l-am facut prima data in Medgidia sambata dimi care tocmai a trecut.
Ne-am intalnit la 9:30 si cu cateva minute intarziere am inceput antrenamentul cu zambetul pe buze.

Am avut asigurata distractia si atmosfera de catre Costi ( baietelul pe care o sa il vedeti in poze pe langa noi). Am inceput cu alergare si la prima oprire pentru exercitii Costi si-a luat “meseria” in serios, nu numai ca ne-a numarat, dar parca si-a dorit mai mult ca mine sa scoata untul din fete :))) numara din ce in ce mai rapid si ne  repeta ca el este seful :))) Ce sa facem, ne-am conformat ( da,da chiar si eu ) :)) .

Trebuie sa spun ca am fost uimita de renovarile facute in parc ( nu am mai fost prin parc de ani de zile), totul curat, ingrijit, un traseu perfect si o vreme superba.
Ne-am oprit la o mica pauza si am facut o poza cu celebrul pod 🙂 – se vede undeva in spate :))

Am ajuns chiar si pana la scena ( despre a carei existenta recunosc ca nu stiam) , si la entuziasmul care era in atmosfera am facut si demostratie pe scena. La scurt timp au inceput chiar sa apara si primii spectatori :)))

Costi a fost vrajit de o mica domnisoara pe care a cunoscut-o langa scena , asa ca spre finalul antrenamentului ne-am descurcat pe cont propriu :))
La sfarsitul antrenamentului fetele au spus ca a fost super si ca vor mai veni, iar Costi a spus ca a fost super si ca ii e foame :)) Parca si acum il vad cum isi mangaia burtica si ne intreba daca mergem sa mancam ceva :))
Concluzia ? Am muncit,am ars calorii, ne-am distrat, am respirat aer curat si ne-am bucurat de o zi ca de vara. A fost un prim antrenament suuuper ! Abia il astept pe urmatorul tot sambata, tot la 9:30  🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *