Vorbeam in postarea anterioara ca lupta cu celulita este destul de grea, dar daca scoatem toate “armele” (sport, alimentatie corecta,impachetari) vom reusi.
Astazi vorbim despre cum eliminam celulita cu ajutorul sportului.
O sa va spun cateva exercitii simple care topesc celulita.
De ce nu trebuie sa lipseasca sportul din planul tau pentru a scapa de celulita?
Ei bine, exercitiile stimuleaza circulatia sanguina si determina eliminarea toxinelor care se acumuleaza in tesutul adipos. Tocmai aceste toxine cauzeaza aspectul cojii de portocala.
In general zonele cele mai problematice sunt : solduri, coapse,fese si picioare, de aceea este important sa lucrezi regulat aceste zone pentru a elimina grasimea si pentru a pastra muschii bine definiti.
Exercitiile pe care ti le propun sunt foooarte simple si mereu la “indemana” :
Kangoo Jumps
L-am pus primul pentru ca din punctul meu de vedere este cel mai eficient si motivant. Vei ajunge la rezultatele dorite mai repede , iar daca participi la antrenamente de grup iti va fi mult mai usor sa-ti pastrezi motivatia
Alergatul
Este foarte eficient, dar iti trebuie multa vointa. Este recomandat sa alergi minim 30-40 de minute /de trei ori pe saptamana, si rezultatele nu vor intarzia sa apara.
Urcatul scarilor
Pentru a face asta in primul rand trebuie sa renunti la comoditate. Stiu ca e mai comod sa urci cu liftul, dar de acum de fiecare data cand vezi scarile gandeste-te ca urcatul lor iti aduce beneficii 🙂 . Ca sa nu mai zic ca si statul pe scaun prea mult timp favorizeaza aparitia celulitei. Asa ca iti recomand sa urci cat mai multe scari 🙂
Genuflexiuni
Le-am invatat cu totii din copilarie, la orele de sport,sunt foarte eficiente deoarece pun in miscare grupele mari de muschi,sunt ideale pentru un consum caloric ridicat si pentru tonifierea zonelor de interes. Incerca sa faci minim 4 serii a 15-20 de repetari.
Fandari
Un exercitiu simplu pe care il poti face oriunde
Daca de una singura nu-ti vine sa faci exercitii , am o veste buna. In cateva zile voi crea un program permanent de antrenamente de grup outdoor (in aer liber- pana la toamna). Vom avea antrenamente pe plaja, in parc si in cateva locuri surpriza -le pastrez pentru cand vine caldura :). Despre beneficiile antrenamentelor in aer liber am vorbit AICI
Iti doresc spor la treaba si sa nu te opresti pana nu iti atingi obiectivul !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *