Duminică, 5 martie,ora 18:00,la restaurantul Le Premier, organizez prima ediție a Spring Bloggers Meet, o întâlnire altfel a bloggerilor și vloggerilor constănțeni din toate domeniile. 
Scopul întâlnirii este de a face primul pas spre a crea și în Constanța o comunitate unită de bloggeri și vloggeri. Evenimentul se va desfășura în fiecare an și îmi doresc să văd evoluție și creștere pentru fiecare blogger / vlogger în parte. Vom avea invitați speciali, care ne vor împărtăși din experiențele lor personale și profesionale, cu scopul de a ne ajuta în evoluția noastră, atât ca bloggeri, cât și ca oameni de succes. Mery Mambet, antreprenor de succes, Owner Hotel Aurora și ambasador Elite Business Women, ne va vorbi despre importanța existenței unei comunități în acest domeniu. Magda Bei, antreprenor de succes, Owner Graphtec Design și ambasador Elite Business Women, va fi virtual cu noi, ne va da sfaturi de dezvoltare și ne va transmite părea ei despre importanța bloggerilor. 
Mircea Pleșca, Manager Miss Baker, ne va vorbi despre cum putem monetiza articolele
 de pe blog și ne va propune o oportunitate de colaborare.
 Dan Lupea, antreprenor de succes, Manager Tupperware Constanța, ne va da câteva sugestii de dezvoltare. 
 Andreea Lada, de la Bottega Verde, va fi alături de noi tot virtual și ne va transmite un mesaj. 
Anda Nicola, ne va vorbi despre proiectul ei, pe care merită să-l susținem an de an, Skirbike Constanța. Vom avea și invitați surpriză !
 Mulțumesc din suflet sponsorilor, care susțin acest eveniment și care s-au alăturat cu mult entuziasm : Graphtec Design, Farmec, Cora, Tupperware Constanta, Rekze, Farmasi, NYX, Amity Spa, L`Occitane de Provence, JOKO Make-up, 7th Heaven, Himalaya, Bottega Verde, Miss Baker, Complex-apicol.ro, Elemental, Nutrivita, Solaris, Flormar, Crama Rasova, El-Dor Plant, Yves Rocher. 
 Abia aștept să ne vedem pe 5 martie ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *