Ți-am promis că revenim cu o propunere pentru un revelion de neuitat, așa că am revenit cu programul complet.
Anul ăsta sărbătorim trecerea dintre ani la Budapesta.
La Budapesta am fost de nenumărate ori, dar de Revelion chiar e ceva magic, mai ales când apar și impresionantele artificii. Este o experiență care trebuie încercată măcar o dată în viață, așa că te invităm alături de noi.

Iată detaliile :
Revelion Budapesta 2017
Perioada: 28.12.2016 – 2.01.2017 | 6 zile-4 nopti | de la 279 €*
Bucuresti – Budapesta – Defileul Dunarii – Viena – Budapesta – Bucuresti
*Early Booking (pana la 21.11.2016)

Ziua 1/Miercuri 28.12 CONSTANTA-BUCURESTI – BUDAPESTA
Intalnire la ora 17:00 in Constanta pentru transfer Constanta-Bucuresti.
Intalnire cu insotitorul de grup la ora 21:30 in Bucuresti in Parcarea din fata ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I) – acces dinspre Bd Eroilor si plecare la ora 22:00 pe ruta Bucuresti – Budapesta.

Ziua 2/Joi 29.12 BUDAPESTA
Sosire si cazare in Budapesta la hotelul ales. Va propunem sa descoperiti frumusetile Budapestei printr-un tur de oras: Piata Eroilor, Bd. Andrassy, Bazilica Sf. Stefan, Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, unde se va face o scurta pauza pentru a admira panorama orasului Budapesta. Turul nostru continua spre Dealul Gellert, locul in care este situata Citadella Budapestei – fortareata construita la cea mai mare inaltime (235 m), servind in acele timpuri drept punct de observatie militara, iar acum oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare – Buda si Pesta. Tot aici putem admira Statuia Libertatii – simbol al orasului Budapesta. In cursul serii putem participa la cel mai indragit program din Budapesta – Croaziera pe Dunare cu cina festiva, la bordul navei, unde veti fi intampinati cu o bautura de bun venit dupa care puteti degusta preparate reci si calde, salate, cat si preparate traditionale precum sarmalute, gulas si strudele ca desert. Bineinteles toate acestea vor putea fi servite impreuna cu vinul traditional Tokaji. Cazare la hotelul ales.
Ziua 3/Vineri 30.12 BUDAPESTA – DEFILEUL DUNARII
Mic dejun. Timp liber in Budapesta sau plecare dimineata devreme intr-o excursie optionala, in Defileul Dunarii: Szentendre, Esztergom si Visegrad. Vom vizita orasul medieval Szentendre (Sf. Andrei) – oras muzeu in aer liber al artistilor plastici, Muzeul Martipanului, orasul medieval Esztergom si cetatea medievala Visegrad. Aici se organizeaza un spectacol de lupte cavaleresti si o masa tipic medievala (inclusiv bauturi: palinca, vinuri) in renumitul restaurant Renaissance (www.renvisegrad.hu), situat langa palatul regal de vara al regelui Matei Corvin (contra cost). Cazare la hotelul ales.
Ziua 4/Sambata 31.12 BUDAPESTA
Dupa micul dejun, va recomandam sa descoperiti impresionanta Budapesta. Puteti vizita zona centrala cu impresionantele sale cladiri: Parlamentul, Academia de Stiinte Maghiare, Muzeul Etnografic sau zona comerciala din strada Vaci. Iubitorii de natura se pot relaxa printr-o plimbare pe insula Margareta sau in zona Gradinii Zoologice. Ne vom intoarce apoi la hotel sa ne pregatim pentru seara de Revelion. Cina de Revelion se va desfasura la restaurantul traditional Udvarhaz (http://www.udvarhazetterem.hu/ ), aflat pe cel mai inalt punct din Budapesta oferindu-ne cea mai buna priveliste a celor doua parti ale capitalei ungare – Buda si Pesta, in noaptea dintre ani. De aici vom admira cel mai frumos spectacol de artificii din Budapesta.
Ziua 5/Duminica 01.01 BUDAPESTA – FERMA FRATILOR LAZAR
In prima zi a anului 2017, dupa-amiaza va propunem o excursie la Ferma Fratilor Lazar unde vom fi intampinati cu preparate taranesti si bauturi; tot aici vom putea admira un spectacol de echitatie oferit de caii lipitani ai acestor campioni mondiali. Cazare seara la hotelul ales.
Ziua 6/Luni 02.01 BUDAPESTA – BUCURESTI-CONSTANTA
Dupa micul dejun plecam catre Bucuresti. Sosire in Bucuresti in cursul serii.
Transfer Bucuresti-Constanta.
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Grup minim 40 pers.
ATENTIE : Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda locala
* in cazul nerealizarii numarului minim de participanti mentionat in program agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia, oferind posibilitatea inscrierii la un program similar;
* insotitorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
* In cazul unui grup mai mic de 40 persoane ( 30-39 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana;

S-ar putea să-ți placă și:  Cum e viața într-un submarin și pe navă ?

* Agentia nu asigura partaj !!!
Recomandam incheierea asigurarii storno pentru a va proteja investitia in pachetul turistic, atat inainte de plecare , in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!
HOTEL IBIS STYLE BUDAPEST CENTER 3*+
Loc in camera dubla / tripla 309 euro
EARLY BOOKING Reducere 15% + BONUS Defileul Dunarii* (pana la 21.11.2016): 279 euro
HOTEL EXPO 4ª cina festiva inclusa*
Loc in camera dubla / tripla 329 euro
EARLY BOOKING Reducere 15% + BONUS Defileul Dunarii* (pana la 21.11.2016): 299 euro

Tariful include:
– transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
– 4 nopti cazare cu mic dejun –
– Tur de oras Budapesta;
– *cina festiva de Revelion pentru cazarea la Hotel Expo 4*
– Excursie la Defileul Dunarii;
– Insotitor de grup din partea agentiei pe traseu.

Tariful nu include:
– transport Constanta-Bucuresti-Constanta, acesta se achita individual si este 130 de lei dus/intors
-Asig. medicala (aprox. 38 lei/pers.) / Asig Storno ;
-Asigurare Travel (medicala+storno) > ~ 47 lei ;
-Intrarile la obiectivele turistice si serviciile de ghizi locali;
-Vizitele incluse in program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;
-Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali;
-Alte servicii decat cele mentionate.
-Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) 5 €/pers.

Excursii optionale – tarife standard :
CINA FESTIVA DE REVELION 80 euro
Croaziera pe Dunare cu cina – 35 euro
Spectacol lupte cavaleresti+pranz – 35euro
Defileul Dunarii cu cina – 45 euro
Excursii optionale – TARIFE SPECIALE pentru inscrierile din tara :
CINA FESTIVA DE REVELION – 75 euro
Croaziera pe Dunare cu cina – 30 euro
Spectacol lupte cavaleresti + pranz – 30 euro
Defileul Dunarii cu cina – 40 euro
– REDUCERE EARLY BOOKING –
1. EARLY BOOKING + *BONUS DEFILEUL DUNARII FARA CINA (supliment cina 15 €/pers )
(avans la inscriere 175 euro/pers pana la 21.11.2016 si diferenta cu 20 de zile inainte de plecare )
2. Reducere de 5 €/pers pentru ultimele 4/5 locuri in autocar! (in functie de disponibilitatea locurilor in momentul rezervarii)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente si nu se cumuleaza cu alte reduceri;
Rezervarile efectuate cu orice tip de reducere nu permit anulari/modificari. Inscrierile la excursiile optionale cu tarife speciale, se fac numai la inscriere si nu se accepta anulari! Orice excursie achizitionata dupa rezervare se achita la tariful standard !

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.
Hotel Expo Congress 4ªªªª www.expohotelbudapest.com se afla langa intrarea in complexul de expozitii si targuri Hungexpo (Targul International Budapesta). Hotelul are in total 160 de camere spatioase, amenajate modern, echipate cu instalatie de climatizare, televizor LCD, minibar si seif. Internetul WiFi este gratuit. Facilitati hotel: restaurant, bar, sali de conferinte, spa (aflata la ultimul etaj al cladirii, unde au la dispozitie o sala moderna de antrenamente si servicii wellness completate cu sauna, jacuzzi si sala de odihna).

Ibis Styles Budapest Center 3ªªª+ CENTRAL www.accorhotels.com/gb/hotel-2025-ibis-styles-budapest-city/index.shtml – este singurul hotel de trei stele din oraş care oferă o vedere spre Dunăre, spre Muntele Gellert şi spre Cetatea Buda – clădirea se află la doar câteva sute de metri de centrul Pestei.
Hotelul are 130 de camere, din care 44 pentru nefumători şi 6 pentru familii, toate izolare fonic, şi echipate cu aparate de aer condiţionat, televizor cu programe satelit şi de cinema, telefon, Internet prin cablu şi fără fir, seif şi uscătoru de păr.
Hotelul are şi o sală de mese, o sală de conferintă şi o parcare, oferind un loc perfect pentru turiştii dornici de relaxare.
Informații și rezervări la : rezervari@joyevents.ro sau la telefon : 0768.26.42.41

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *