Mai sunt doar 3 zile până la cea mai importantă conferință dedicată mediului online.
Ce se întâmplă acolo?

Conferintele Webstock 
Și anul acesta Webstock este organizat în doua sesiuni și șase micro-conferințe care se vor desfasura în paralel. Cele doua sesiuni vor aduce pe scena eroi din online și offline care prin poveștile lor vor oferi audientei o doza de inspirație. Micro-conferințele sunt un maraton de noutăți și de inovație în online și abordează urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Gala Webstock Awards
La final de zi va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai importanta competitțe din online-ul românesc, în cadrul căreia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat în ultimul an prin creativitate și originalitate.

Speakerii #webstockro
La fel ca in fiecare an, Webstock reunește pe aceeași scena profesioniști din cele mai diverse domenii, oameni care exceleazaă în activitățatile pe care le desfașoară și care au dobândit o vizibilitate crescută datorită online-ului. Lista completă a speakerilor este disponibilă pe www.webstock.ro.  
Temele și sesiunile pe care le aștept cu nerăbdare:
– Influencer Marketing Session
– Blogging Session
– How to – Instagram Session
– Trends Session
O parte din ele se desfășoară în paralel, în săli diferite, dar voi face cumva să aflu tot ce se discută la toate, fie online, fie prin colegii mei bloggeri.
Va fi o adevărată muncă de echipă, pentru că nu vreau să pierd nimic. 🙂

Întreg programul îl găsești aici.
Nu poți ajunge?
Nu-i nimic!
Evenimentul va putea fi urmărit și online pe www.webstock.ro, începand cu ora 09:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *