Am plecat pe la 6 dimi din Constanța spre Glamour Beauty Festival, de la București.
Ziua de sâmbătă mi-a început cum nu se poate mai bine,  m-am trezit că nu am curent. :))
Cum nu am mai pățit asta de ani de zile ( poate și pentru că nu prea stau pe acasă :)) ) , nu eram pregătită, am zis că e o farsă, pe geam se vedea lumină peste tot. :))
Așa că m-am pregătit la lanterna telefonului, cum am putut. :))
De placă evident că nu se punea problema, pentru că nu aveam cum să o pun în funcțiune, așa că m-am adaptat și am făcut ce am putut cu ce aveam. :))
Ciufulită și cu zâmbetul pe buze, m-am întâlnit cu fetele mele, Cami și Alexandra.
La primul popas deja făceam planul zilei.
Fetele entuziasmate de ce va fi la Glamour Beauty Festival, eu entuziasmată de ce va fi la Cheescake Day de la Marriott.  :))

Și am ajuns la Glamour Beauty Festival, la Hanul Gabroveni.

Ne-am primit brățările, ca la Loft, gen ! :))
Și-am plecat la explorat locul.
Am început dimineața cu un zâmbet Colgate.  :))

Și mi-au sclipit imediat ochișorii când le-am văzut pe fetele de la Babybliss cu plăci de păr.
Yuhuuu !
M-am lipit imediat de ele și părul meu s-a ondulat un pic.
Nici nu conta pentru mine, îmi doream doar să fie un pic aranjat. :))

Chiar lângă, mi-au sărit în ochi suvițele colorate ale echipei de la Man!fest styling yourself, așa că i-am rugat să-mi dea și mie puțină culoare…rooooz !
Culoarea a venit la pachet și cu sclipici…mult sclipici…dar… riscul meseriei ! :))

Pe tot parcusul evenimentului, toată lumea îmi lăuda șuvița și mă întreba unde am făcut-o, așa că îi direcționam către standul lor. Mulțumesc, oameni frumoși !
Când sunt prin București trec și pe la voi pentru pata de culoare ! 🙂

S-ar putea să-ți placă și:  Aeromania 2017 și dorința de a deveni pilot!

Și-am plecat mai departe.
M-am așezat confortabil pe scaunul roz de la Bourjois, dar, cum nu am răbdare și mai dura acolo, m-am machiat la standul de lângă, la Rimmel.

O fată tare simpatică la Rimmel. Am râs toată sesiunea de make-up, mai ales că, datorită faptului că nu mă machiez des, nu prea îi respectam instrucțiunile și mă măscăream. :))
Machiajul și poziția de pitzi imediat după ce am stat prin ploaie. :))
P.s. – Cami a prins imediat cum să stea la poză #pitzistyle…sunt un mentor bun la tâmpenii. :))

N-am sărit nici peste unghii.
Fata de la Beauty District mi-a dat câteva ponturi bune și mi-a făcut ce am vrut eu.

Mi-a plăcut un cocktail genial, dar și mai mult mi-a plăcut energia cu care l-a făcut băiatul de acolo, așa că l-am filmat, o să-l vezi și tu în vlog. :))

Am aflat de o mulțime de produce organice de beauty de care habar n-aveam, am primit câteva ponturi valoroase, am cunoscut oameni minunați din domeniul beauty și o să încerc să mă apropii mai mult și de domeniul ăsta, chiar mă gândesc să iau și niște cursuri de machiaj, ca să învăț să mă machiez profesional singură, pentru că rar reușește cineva să mă facă cum am eu ideile în căpșor. :))
De puțin timp am făcut și rubrica de Recenzii pe blog, unde voi posta părerile mele sincere, despre produsele pe care le încerc.
Am întâlnit pe acolo o mulțime de bloggerițe de fashion din online, hairstyliști de renume, celebra vloggeriță Laura Mușuroaea, pe care am cunoscut-o acum 2 ani la Constanța, a fost chiar și omul care mă întrece la zâmbit, Andreea Esca.

Un eveniment minunat, cu mulți oameni frumoși pe metru pătrat, la care am participat mai mult trasă de fete, dar la care voi participa de bunăvoie anul care vine. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *