Câștigă o invitație la evenimentul Elite Business Women !

by - 14 martie


Visezi la o carieră în business sau ești la început de drum în domeniul antreprenoriatului ? Îți ofer șansa de a participa la conferința #EliteBusinessClubCONSTANTA!
Pun la bătaie 2 invitații la evenimentul organizat de Elite Business Women celor care îmi răspund, printr-un comentariu la această postare, la întrebarea: “Dacă ai avea oportunitatea de a participa la workshopul Elite Business Club în calitate de speaker, ce subiect ai aborda?” Concursul se desfășoară în perioada 15.03-20.03 iar câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți electronică în data de 21.03.
Lasă-mi răspunsul tău mai jos și hai să învățăm lucruri noi și să primim inspirație de la oameni de succes !
Ne vedem acolo ! :)

S-ar putea să-ți placă și

7 comentarii

 1. Eu as vorbi desore cum se împacă viata de antreprenor cu cea de familie, desore sacrificii si vise cectrebuie urmate.

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 3. Aș vorbi despre femeie și rolul ei în societate, despre schimbările care se nasc în noi când ni se nasc copiii, despre ce presupune a sta cu ei în concediu de maternitate si despre nevoia noastră de a rămâne femei, oameni inteligenti care avem capacitatea de a crește prunci, de a-i educa, dar și creativitate, informație, dorința de a rămâne active în plan profesional, nevoia de ne orienta spre noi visuri, de a le transforma în realitate.

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. As vorbi despre curajul de a pune bazele unei afaceri si primii pasi în ceea ce priveste organizarea, cred ca este importanta impulsionarea celor care au ceva de spus in diverse domenii sa aibă incredere in forțele proprii si sa treacă la fapte!

  RăspundețiȘtergere
 6. Cred ca as vorbi despre necesitatea impartasirii de experiente din viata de antreprenor pentru a ne inspira si a gasi motivatia de a face lucrurile sa se intample!

  RăspundețiȘtergere
 7. Vad intalnirea ca pe o oportunitate de a ne redescoperi si redefini pe noi, ca femei, atat in domeniile in care excelam , cat si in domeniile in care ne urmam visele

  RăspundețiȘtergere