Hai să susținem oamenii frumoși care schimbă ceva și care fac lucrurile să se întâmple !
Pe Magda Bei am avut ocazia să o cunosc la Elite Business Women și este unul din oamenii ăia sinceri, care, cu cuvinte simple, reușește să te inspire și să te motiveze.
Magda Bei , owner al companiei Graphtec Design Constanta de 18 ani , marturiseste: Antreprenoriatul e un parcurs pavat cu satisfacții, dar în spatele fiecărui succes sunt temeri de om obișnuit, pierderi, renunțări, sănătate zdruncinată.
2017 a început extrem de frumos pentru Magda Bei, cu o nominalizare care o onorează și responsabilizează în egală măsura, Femeia Anului 2016, la categoria antreprenoriatun proiect marca Revista Avantaje.

Credem că împreună putem promova și dezvolta antreprenoriatul feminin în România, așadar te invitam să îți faci auzită vocea și să votezi și TU, pentru acele modele de reușită care te inspiră, ajută, motivează!

Poti vota printr-un click AICI . Apasa butonul ,, Inscrie-te în concurs” , din partea de jos a paginii, pentru a valida votul!
Votul tău contează ! Fii parte din comunitatea femeilor antreprenor implicate!
Magda Bei sustine antreprenoriatul responsabil 360 grade.
Compania noastră a luat ființă in 1998, în timp ce, călătorind prin lume, am primit în dar de la prieteni de suflet o idee și 5000$ împrumut pentru 5 ani. Pentru că eram la a patra încercare de business personal, la numai 24 de ani, împreună cu soțul meu, un om minunat, și un băiețel de doar 4 ani, aveam deja un minim de cunoaștere în domeniul afacerilor. Astfel, a luat ființă Graphtec Design care în prezent este o companie cu 120 de profesioniști și peste 36.000 de tipuri de produse durabile care îți fac afacerea mai vizibila prin identitate și vizibilitate corect poziționate pe piață!
In 2016 am devenit Membru Certificat – John Maxwell unde am învătat să aplic în afaceri leadershipul personal și alte sute de practici de leadership, vânzări, marketing, coaching. Tot în acest an am devenit Ambasador Elite Business Women, alături de Bianca Tudor, promovând antreprenoriatul feminin prin evenimente sustinute în Bucuresti, Brasov, Constanta, Ramnicu Valcea si Londra.
Din 2016 sunt Mentor in programul Upgrader, dăruind în mod voluntar din cunoașterea mea prin experiența pe care o detin în antreprenoriat de 18 ani.

Cu recunoștință,
Magda Bei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *