Vrei să slăbești ?
Atunci probabil știi deja că primul pas e înlocuirea băuturilor dulci, precum sucul și răcoritoarele, cu…apa.
S-au făcut noi studii pentru a vedea legătura dintre apă și procesul de slăbire, iar concluziile sunt foarte interesante.
S-au făcut teste pe 19 bărbați sănătoși și s-au analizat scanuri MRI ale creierului pentru a vedea care este efectul lichidelor asupra stomacului și a creierului.
Cei care au băut mai multă apă nu au mai simțit senzația de foame și s-au simțit mai sătui decât cei care au băut doar o gură de apă.
S-a constatat că , în medie, persoanele care beau apă cu 30 de minute înainte de una din cele 3 mese zilnice au slăbit între 2,4 kg și 4 kg, într-o perioadă de 3 luni.
Așa că dacă nu prea le ai cu sportul, iar mâncatul este pasiunea ta, ai încă o alternativă de slăbit, fără efort. 🙂
Tot ce trebuie să faci e să bei 2 pahare de apă cu 30 de minute înainte de cel puțin o masă.
Eu îți recomand să faci asta înainte de toate cele 3 mese, dar e un început bun chiar și la una din ele.
Pierderea în greutate poate fi determinată de mai mulți factori, de la mișcare , la adoptarea unei alimentații sănătoase sau pur și simplu prin schimbarea stării de spirit.
De ce face apa diferența ?
E simplu ! Bei apă, iar pofta de mâncare este suprimată, așa că oricât de foame ți-ar fi, vei mânca mai puțin ca de obicei.
Apa îți umple stomacul și îți taie pofta de mâncare.
Cu toate astea, există oameni care nu se opresc din mâncat …nici atunci când se simt sătui, așa că e posibil ca această soluție să nu funcționeze pentru toată lumea.
Cunosc și eu câteva cazuri, dar nu dau nume ! :))
Eu îți recomand apa ca un plus pentru un stil de viață sănătos și dacă îți dorești cu adevărat să slăbești, sport…mult sport ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *