Spellground Festival devine și mai mare, la mare !
Se lasa cu distracție mare între 12 și 14 august !
Spellground Festival pune stăpânire pe litoral, din Constanța până în Năvodari, cu 3 scene, 17 artiști internaționali și 44 de artiști români, și cu încă doi headlineri: Editors și Biffy Clyro.
Iar luni, 15 august, e zi liberă națională, ceea ce înseamnă că tu te poți bucura de cel mai lung weekend de pe litoralul Mării Negre la Spellground Festival.
Cu vânzări cumulate de peste 2 milioane de exemplare în toată lumea, Editors a ars repede etapele: de la trupa de facultate la panteonul legendelor muzicii britanice. De la primele piese de referință, „Bullets”, „Munich” sau „Blood”, până la cel mai recent single devenit hit, „All The Kings”, acordurile inedite și stilul vocal inconfundabil semnat de Tom Smith au spus lumii sus și tare: Editors sunt incomparabili.

Cei trei scoțieni de la Biffy Clyro ne-au șocat, încântat, revoltat și activat să le punem albumele pe repeat. Cu influențe care variază de la Metallica la Rush sau Pixies, trupa si-a sedimentat locul în topul celor mai complexe apariții ale începutului de secol. Piese precum „Many of Horror”, „Mountains” sau „Biblical” au cucerit fani din multe sfere muzicale și le-au câștigat băieților un bine-meritat titlu de Best British Band la NME Awards din 2013.

Schimbarea vine cu și mai multe vești bune: camping exclusiv Spellground cu vedere la mare și ieșire la plajă în Năvodari, transport gratuit cu double-decker între toate zonele pe toată perioada festivalului (pe baza brățării de acces), pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus (disponibile în curând), sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping și multe alte surprize. Toate aceste argumente ale schimbării sunt dublate și de considerente de securitate legate de zona Capidava: infiltrațiile recente în sol cauzate de creșterea apelor Dunării și restricțiile impuse de statutul de arie protejată (cu posibilități restrânse de intervenție vizavi de acoperirea cu pietriș a terenului, construire fundație, amenajare).

Electro Stage se reconfigurează pentru a face loc și mai multor experiențe live; urmează noi anunțuri. Fanii muzicii electronice vor petrece trei zile pe plajă alături de: Fritz Kalkbrenner, Dennis Ferrer, Soul Clap, Wolf + Lamb, PillowTalk, Nick Monaco, Doctor Dru, Aquarius Heaven, Chopstik & Johnjon, Andre Hommen, Life on Planets.
Cei care și-au cumpărat deja bilete și, din motive obiective, nu pot ajunge la noul Spellground, pot solicita recuperarea contravalorii biletelor incepănd cu data de 29 iunie, urmând pașii de pe site: www.spellground.ro/presa.
Ultimele 5000 abonamente la prețul de 295 lei vor fi puse în vânzare pe http://www.eventim.ro, în rețeaua de distribuție Eventim sau pe http://www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro și în magazinele Germanos. Flash-sale: Biletele de o zi, la prețul special de 130 lei, vor fi puse în vânzare de astăzi până pe 15 iulie. La intrare, în ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la prețul de 185 lei.
Pentru mai multe detalii, vă așteptăm marți, 28 iunie, la Conferinta de Presă organizată în Constanța. Mai multe detalii la: pr@spellgroundfestival.com.

THE KOOKS ~ ROYKSOPP ~ BIFFY CLYRO ~ EDITORS
AMBER RUN ~ OSCAR AND THE WOLF
FRITZ KALKBRENNER ~ DENNIS FERRER ~ SOUL CLAP ~ WOLF + LAMB
PILLOWTALK ~ NICK MONACO ~ DOCTOR DRU ~ AQUARIUS HEAVEN ~ CHOPSTICK & JOHNJON ~ ANDRE HOMMEN ~ LIFE ON PLANETS
Aylin and The Lucky Charms ~ Byron ~ Carla’s Dreams ~ CTC (Doc, Deliric,
Vlad Dobrescu, DJ Nasa) ~ Coma ~ Duro Disco ~ EIDO ~ Electric Tuxedo ~
Flesh Rodeo ~ Grimus ~ Golan
Gojira & Planet H ~ Helen ~ Karpov not Kasparov ~ KASIM live ~ Les
Elephants Bizarres ~ Lisiere Collectif ~ Loungerie II ~ Luni la Teatru ~
Macanache & The Putreds ~ Maga&Tudoran
Melting Dice ~ None of the Above ~ Omelette ~ Otherside ~ Pinholes ~ Pixels
~ ROA ~ RoadKillSoda ~ Rockabella ~ Robin and The Backstabbers ~ Satellites ~ Sophisticated Lemons ~ S.P.O.C. ~ Stema ~ Sunet Fin
The Kryptonite Sparks ~ The Bread Pits ~ The Mono Jacks ~ The Speakers ~
Toulouse Lautrec ~We Singing Colors ~ Yelllow ~ Zdob si Zdub

SPELLGROUND.RO

S-ar putea să-ți placă și:  Experimentează gratuit jocuri video și fitness în City Park

În câteva zile voi lansa și un concurs în cadrul căruia voi oferi ca premiu o invitație dubla pentru una din zile, așa că stați prin zonă. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *