Un om foarte drag mie, Simona Moon, (cea care m-a inițiat și pe mine în Instagram anul trecut…mulțu Simo ! ) organizează împreună cu grupul Șezătoare Constanța și grupul Sânziene în urban Ziua Iei pe 2016, în Piața Ovidiu pe 24 iunie de la ora 17:00.

Ai pagina evenimentului și toate detaliile aici : Eveniment Facebook Ziua Iei Constanța
Inițiatoarea acestei idei la nivel național este La Blouse Romaine : “ne-am gandit ca pe 24 iunie 2013, odata cu sarbatoarea Sanzienelor,  sa inauguram Ziua Universala a Iei. Ia, bluza romaneasca, poate deveni un brand de tara recunoscut de toata planeta daca vom reusi sa promovam impreuna traditia noastra mostenita din timpuri imemoriale. ”
Și eu sunt o iubitoare a iei și o port cu mândrie de câte ori am ocazia, așa că voi fi prezentă la eveniment.
Și prietena mea, Maria, de care mi-e tare dor și care organizează croaziere și este prin Grecia toată vara, susține și promovează și ea bluza românească.

 

Despre croazierele pe care le organizează Maria în Grecia, dar și impresii de acolo poți citi și pe blogul ei http://www.mariata.ro/, iar despre eveniment și mai multe poze cu ii, poți citi și blogul personal al Mariei. 
Dacă te-am convins, hai să susținem împreună tradiția româneasca !

Îți las mai jos și câteva modele super draguțe de ii, ca să te convingi că poți fi la modă și îmbrăcată în ie șiii…ne vedem acolo ! 🙂

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *