Daca te-ai hotarat sa iti cumperi propriile ghete de Kangoo Jumps este important sa stii sa le deosebesti pe cele originale de cele contrafacute. Pentru ca pe site-urile de anunturi este plin de oferte de ghete Kangoo Jumps “ieftine” e bine sa stii ca diferenta de pret nu este foarte mare insa diferenta de calitate este uriasa. Daca nu ai facut pana acum Kangoo Jumps sau nu ai vazut ghetele pe viu, iti va fi greu sa stii ce ghete sa iti iei. Iti scriu pe scurt cum sa le alegi dar si cateva detalii care te vor ajuta sa faci alegerea corecta.
O diferenta vizibila este designul
In poza de mai sus se vede clar cat de mult se deosebesc ca design desi cele contrafacute incearca sa copieze fidel ghetele originale. Atentie la denumire!
Ghetele contrafacute se mai gasesc sub numele de Power Jumps
Ghetele de Kangoo Jumps au fost create initial, pentru recuperarea persoanelor care au suferit traumatisme ale coloanei vertebrale sau ale articulatiilor. Sunt rezultatul a 13 ani de studii si perfectionare continua a produsului, efectuate de specialisti elvetieni.
Sistemul autentic al arcurilor eliptice (IPS- Impact Protection System) se preseaza la fiecare pas facut si astfel neutralizeaza impactul cu solul, care ar afecta articulatiile cu pantofi normali. Rezultatul este o saritura care protejeaza articulatiile si ofera o senzatie de putere si lipsa de greutate, care ar putea fi comparata cu mersul in aer. Talpa Kangoo Jumps este mai lata decat la pantofii normali, asadar ai siguranta si stabilitate tot timpul.
Utilizarea ghetelor contrafacute pot cauza afectiuni grave de coloana si genunchi dat fiind faptul ca arcurile si talpile acestora nu sunt corespunzatoare cu cele ale ghetelor originale Kangoo Jumps.
Ghetele contrafacute nu rezista la impactul cu solul si mai mult decat atat se distrug foarte repede daca se folosesc la programele concepute pentru Kangoo Jumps.
Sfatul meu este ca inainte de a achizitiona ghetele de Kangoo Jumps sa ceri sfatul unui instructor autorizat de Kangoo Jumps care te va indruma corect catre produsele originale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *